دستور پخت و مراحل آماده سازی شیرینی کره ای با ژله خوشمزه و زیبا
دستور پخت و مراحل آماده سازی شیرینی کره ای با ژله خوشمزه و زیبا
طرز تهیه شیرینی کره ای با ژله بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام شیرینی کره ای با ژله را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و مراحل آماده سازی شیرینی کره ای با ژله خوشمزه و زیبا
این شیرینی خوشمزه را می توان برای پذیرایی از مهمانتان درست کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کره ای با ژله :
آرد :♦: 2 پیمانه
پودر قند :♦: نصف پیمانه
کره :♦: 100 گرم
بیکینگ پودر :♦: نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ :♦: 3 عدد
وانیل شکری :♦: یک چهارم قاشق چایخوری
ژله توت فرنگی یا مارمالاد توت فرنگی :♦: به مقدار لازم
نمک :♦: یک هشتم قاشق چایخوری
دستور پخت و مراحل آماده سازی شیرینی کره ای با ژله خوشمزه و زیبا
طرز تهیه شیرینی کره ای با ژله :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی کره ای با ژله ابتدا باید
آرد ، پودر قند و بیکینگ پودر و نمک را الک کرده با کره مخلوط کرده و ورز دهید تا اینکه به صورت خرده نان در آید .
وانیل شکری و زرده تخم مرغ هارا اضافه کرده تا به صورت خمیر درآید .
خمیر را ورز داده تا آنکه نرم شود ، خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده وبه مدت 1 ساعت داخل یخچال گذاشته تا سرد شود .
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود .
خمیر را نازک پهن کرده و به شکل ستاره یا به شکل گل قالب بزنید ، تعداد قالبها باید زوج باشد و با یک قالب کوچکتر وسط نیمی از خمیرهای قالب زده را مجدداً قالب بزنید تا تو خالی شوند .
شیرینی ها را داخل سینی مخصوص شیرینی پزی قرار دهید وبه مدت 8 الی 10 دقیقه در طبقه وسط فر گذاشته تا اینکه رنگش طلایی روشن شود .
هنگامی که سرد شد ،ژله یا مارمالاد را روی نیمی از شیرینی ها مالیده و روی آن شیرینی هایی را که وسطشان رادرآورده اید قرار دهید و
در آخر روی تمام شیرینی ها پودر قند بپاشید .
سینی را ازفر بیرون آورده بعد از 2 دقیقه شیرینیها را روی پنجره فلزی قرار داده تا سرد شوند.
دستور پخت و مراحل آماده سازی شیرینی کره ای با ژله خوشمزه و زیبا
350 درجه فارنهایت برابر 180 درجه سانتی گراد می باشد.
دستور پخت و مراحل آماده سازی شیرینی کره ای با ژله خوشمزه و زیبا
- ۹۷/۰۷/۰۶