آموزش کامل طرز تهیه کلوچه نوروزی بسیار خوشمزه و آسان

طرز تهیه کلوچه نوروزی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه کلوچه نوروزی , کلوچه نوروزی , شیرینی شب عید

اگر شما هم نام کلوچه نوروزی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش کامل طرز تهیه کلوچه نوروزی بسیار خوشمزه و آسان

برای پذیرایی از میهمانانتان در نوروز امسال کلوچه های خانگی خوش طعمی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کلوچه نوروزی :

کره :♦: 14 قاشق غذاخوری

 شکر  :♦: سه چهارم پیمانه و 2 قاشق غذاخوری

آرد   :♦: 2 پیمانه

 جوش شیرین :♦: یک قاشق مرباخوری

زرده  تخم مرغ  :♦: 2 عدد

خامه  :♦: 2 قاشق غذاخوری

سفیده تخم مرغ  :♦: 2 عدد

پودر قند :♦: به اندازه کافی

آموزش کامل طرز تهیه کلوچه نوروزی بسیار خوشمزه و آسان

طرز تهیه کلوچه نوروزی , کلوچه نوروزی , شیرینی شب عید

طرز تهیه کلوچه نوروزی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه کلوچه نوروزی ابتدا باید

فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کره را با 2 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید.

آرد و جوش شیرین را با هم الک کنید و با کره هم زده شده،خامه و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاید.

سفیده تخم مرغ را با شکر هم بزنید تا فرم بگیرد.

خمیر را به شکل مستطیلی روی کاغذ روغنی  باز کنید و سفیده تخم مرغ را روی سطح آن  کامل بمالید و لوله کنید.

برای لوله کردن از کاغذ روغنی کمک بگیرید. خمیر لوله شده را به اندازه 1.5 سانتی متر برش بزنید و با فاصله روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید.

بگذارید به مدت 17-15 دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود.

از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود، سپس پودر قند روی آن بپاشید.

 

آموزش کامل طرز تهیه کلوچه نوروزی بسیار خوشمزه و آسان

175 درجه سانتی گراد تقریبا معادل 330 درجه فارنهایت می باشد.

طرز تهیه کلوچه نوروزی , کلوچه نوروزی , شیرینی شب عید

آموزش کامل طرز تهیه کلوچه نوروزی بسیار خوشمزه و آسان