آموزش کامل طرز تهیه و دستور پخت شیرینی پیروک خیلی خوشمزه
آموزش کامل طرز تهیه و دستور پخت شیرینی پیروک خیلی خوشمزه
طرز تهیه شیرینی پیروک بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام شیرینی پیروک را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل طرز تهیه و دستور پخت شیرینی پیروک خیلی خوشمزه
مواد لازم برای تهیه شیرینی پیروک :
کره :♦: 150 گرم
شکر :♦: 100 گرم
تخم مرغ :♦: 2 عدد
پوست پرتقال رنده کرده :♦: 1 قاشق چایخوری
آرد :♦: 250 گرم
بیکینگ پودر :♦: 1 قاشق چایخوری
مارمالاد به دلخواه :♦: 1 پیمانه
زرده ی تخم مرغ برای رویه شیرینی :♦: 1 عدد
آموزش کامل طرز تهیه و دستور پخت شیرینی پیروک خیلی خوشمزه
مواد لازم در این دستور برای تهیه شیرینی برای 10 نفر می باشد.
طرز تهیه شیرینی پیروک :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی پیروک ابتدا باید
قالب تارتی به قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید.
آن گاه کره ی نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط نمائید.
حالا نصف بیش تر خمیر را در قالب پهن کنید و به مدت 30 د قیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتیگراد بپزید.
سپس بگذارید کمی خنک شود .بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید.
اکنون به باقیمانده ی خمیر، کمی آرد بیفزائید و روی سطح آرد پاشیده ،خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید.
حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی 1 سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدر بگذارید .
سپس روی آن را زرده ی تخم مرغ بمالید و به مدت 10 دقیقه ، یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با دمای 180 درجه ی سانتیگراد بپزید.
حالا شیرینی پیروک را روی پنجره ی سیمی قرار د هید تا خنک شود .بعد آن را برای پذیرائی ، در دیس زیبائی بگذارید.
آموزش کامل طرز تهیه و دستور پخت شیرینی پیروک خیلی خوشمزه
180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت می باشد.
آموزش کامل طرز تهیه و دستور پخت شیرینی پیروک خیلی خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۶